سوالات متداول

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

سوالات متداول

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_single_image image=”307″ img_size=”full” alignment=”center”][/vc_column][vc_column][vc_toggle title=”برای حمل بارهای اضافی مسافری بهترین راهکار چیست؟”]بهترین راهکار این است که به بخش تجاری فرودگاه مراجعه کرده و نسبت به ارسال بار از طریق فریت بار مسافری اقدام نمود.[/vc_toggle][vc_toggle title=”چه زمانی باید برای فریت بار اقدام نمود؟”]از آنجایی که برای بسته بندی کالا به زمان زیادی احیتاج است مسافرین گرامی بایستی حدود یک هفته قبل از زمان پرواز، نسبت به حمل کالای خود با دفاتر خدمات فریت بار تماس گرفته و اقدام نمایند.

لازم به ذکر است که انجام امور گمرکی حدود 3 ساعت زمان نیاز دارد. لذا مسافرین گرامی بایستی در زمانی مناسب با دفاتر فریت بار تماس حاصل نمایند تا کارشناسان فریت بار بتوانند به راحتی امور مربوطه را پیگیری نمایند.[/vc_toggle][vc_toggle title=”بارنامه هوایی چیست؟”]بارنامه در واقع قراردادی میان فرستنده و شرکت حمل هوایی بار می باشد که از اهمیت خاصی برخودار است.

اطلاعاتی که در بارنامه درج شده اند شامل اطلاعات فرستنده و گیرنده، مشخصات بار از قبیل وزن محموله، تعداد بسته ها، نوع کالا، ابعاد دقیق بسته ها، اطلاعات فرودگاه های مبدا و مقصد، هزینه ارسال بار و… می باشد.

در بخش بالای بارنامه شماره بارنامه درج شده است که از مجموعه حروف و تعداد 11 عدد تشکیل شده است که 3 رقم اول مربوط به نام کشور شرکت حمل هوایی بار و 8 رقم دیگر مربوط به کد نام هواپیمایی کالا و نوع بارنامه هوایی است.

ضمنا برای دریافت کالا در مقصد تنها با به همراه داشتن مدرک شناسایی و شماره بارنامه می توان کالا را تحویل گرفت و نیازی به داشتن اصل بارنامه به همراه خود نیست.[/vc_toggle][vc_toggle title=”کارگو چیست؟”]کالاهایی که ماهیت تجاری داشته باشند در اصطلاح کارگو نامیده می شوند، به عنوان مثال بعضی از تاجرانی که در سطح بین المللی فعالیت می کنند برای ارسال کالای خود از این سیستم بهره می برند.[/vc_toggle][vc_toggle title=”مدت زمان رسیدن بارها به فرودگاه مقصد چقدر است؟”]در حقیقت برای ارسال بار هوایی به فرودگاه مقصد به 3 یا 4 روز زمان احتیاج است. اما این محدوده زمانی ممکن است با توجه به وزن و حجم کالا، کشور مقصد و لاین مربوطه قابل تغییر باشد. مثلا اگر شما بخواهید کالایی با وزن 300 کیلوگرم را به یکی از شهرهای بزرگ کانادا یا امریکا مثل نیویورک، لس آنجلس، واشنگتن، ونکوور، تورنتو و… ارسال کنید در واقع به 3 یا 4 روز زمان نیاز دارد که به فرودگاه مقصد برسد. اما در حالتی که وزن کالا 1000 کیلوگرم باشد امکان این وجود دارد که به زمان بیشتری برای رسیدن به فرودگاه مقصد نیاز باشد. لازم به ذکر است که کالاهای فاسد شدنی، رادیو اکتیو و حیوانات زنده در صنعت حمل و نقل هوایی از اولویت بیشتری نسبت به سایر کالاها برخوردار هستند.[/vc_toggle][vc_toggle title=”ورود و خروج چه کالاهایی ممنوع می باشد؟”]1- انواع اسلحه گرم و سرد و مواد منفجره

2- اسباب و لوازم قمار

3- انواع مشروبات الکلی

4- مجلات، تصاویر و فیلم هایی که مغایر با شئونات اسلامی باشد.

5- انواع مواد مخدر

6- هر نوشته ای که مخالف با مذهب کشور، نظم و عفت عمومی جامعه باشد و باعث ایجاد اختلال گردد.

7- اشیاء عتیقه و تاریخی، کتاب های خطی و سنگی، اوراق مینیاتور و کلیه آثار هنری اصیل

و سایر کالاهایی که ورود و خروج آنها بر اساس جدول تعرفه گمرکی یا مقررات خاصی از نظر قانونی و شرعی ممنوع می باشند.[/vc_toggle][vc_toggle title=”بسته بندی استاندارد دارای چه مشخصه هایی است؟”]مهم ترین و اصلی ترین مرحله در حمل و نقل بخش بسته بندی کالا می باشد. نوع و کیفیت بسته بندی، می تواند نشان دهنده وجه تمایز شرکت ها باشد. از آنجایی که بارهای مسافری شامل لوازم منزل و مبلمان، لوازم شخصی، لوازم شکستنی و… هستند نوع و کیفیت بسته بندی در حمل و نقل بسیار حائز اهمیت است، انواع متریال بسته بندی از جمله جعبه های چوبی، یونولیت،فوم، گونی، کارتن های 5 و 10 لایه و انواع ضربه گیر توسط کارشناسان بسته بندی مورد استفاده قرار می گیرد.[/vc_toggle][vc_toggle title=”مسافر تا چه میزان می تواند زیور آلات شخصی به همراه داشته باشد؟”]حداکثر میزان مجاز حمل شخصی از انواع مصنوعات طلا، 150 گرم می باشد.

اگر زیورآلات دارای سنگ های گرانبهایی شامل زمرد، الماس و برلیان بود، نباید وزن منصوب به آنها از اجزا، به اندازه قیراط (کمتر از 1 قیراط) بیشتر باشد.[/vc_toggle][vc_toggle title=”آیا مسافر مجاز به ورود و خروج خاویار می باشد؟”]بله، مسافر می تواند حداکثر به میزان 125 گرم خاویار به همراه داشته باشد.[/vc_toggle][vc_toggle title=”شرایط خروج برای ظروف و لوازم نقره ای چگونه است؟”]مسافر مجاز به خروج حداکثر 3 کیلوگرم مصنوعات نقره ای می باشد. البته در صورتی که جزء آثار فرهنگی و تاریخی نباشند.[/vc_toggle][vc_toggle title=”آیا امکان خروج کتاب های خطی و عتیقه جات وجود دارد؟”]خیر، خروج اشیاء عتیقه و تاریخی، کتاب های خطی و سنگی، اوراق مینیاتور و کلیه آثار هنری اصیل، ممنوع می باشد.[/vc_toggle][vc_toggle title=”حداکثر میزان خشکباری که مسافر می تواند به همراه داشته باشد چقدر است؟”]خروج خشکبار به اندازه ای که ماهیت تجاری نداشته باشد مجاز است. ضمن اینکه برای خروج پسته با هر گذرنامه حداکثر 10 کیلوگرم مجاز می باشد. البته جهانگردان به واسطه اینکه گذرنامه خارجی دارند، شامل این محدودیت نمی شوند.[/vc_toggle][vc_toggle title=”شرایط خروج وسایل اتباع خارجی که در ایران محصل یا شاغل هستند چگونه است؟”]آنها پس از اتمام تحصیل یا شغل خود می توانند بدون ارائه کارت بازرگانی یا مجوز، اسباب و لوازم منزل خود را در حد متعارف، به خارج از کشور ببرند.[/vc_toggle][vc_toggle title=”آثار فرهنگی و هنری برای خروج از کشور چه شرایطی را به همراه دارد؟”]خروج کلیه آثار فرهنگی و هنری به شکل کالای پستی تجاری یا همراه مسافر به جز موارد ذیل مجاز می باشد:

1- قرآن کریمی که مهر تایید شورای نظارت بر چاپ و نشر قرآن را نداشته باشد.

2- اصل تمامی کتاب های خطی و سنگی و همچنین چاپ سنگی.

3- آثاری هنری و آلاتی از موسیقی که جزئی از میراث فرهنگی کشور به حساب می آیند.

4- فیلم های سینمایی که به صورت 35 میلیمتری ساخته شده اند.[/vc_toggle][vc_toggle title=”آیا ارسال پستی انواع کتاب و مطبوعات به خارج از کشور امکان پذیر است؟”]بله، درصورتی که ماهیت تجاری نداشته باشند و از نظر وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ممانعتی وجود نداشته باشد، خروج این آثار مجاز می باشد.[/vc_toggle][vc_toggle title=”نرم افزارها و بازی های رایانه ای و آثار تصویری برای خروج از کشور باید دارای چه شرایطی باشند؟”]باید از نظر وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ممانعتی وجود نداشته باشد. ضمن اینکه باید بر اساس قوانین مقرر شده ماهیت تجاری نداشته باشند.[/vc_toggle][vc_toggle title=”خروج آثار هنری صوتی دارای چه شرایطی است؟”]شرایط خروج انواع آثار هنری صوتی ( درقالب CD و یا نوار کاست ) بدین گونه است که باید دارای مجوز از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، و همچنین ملزوم به رعایت مقررات و ضوابط گمرکی باشند.[/vc_toggle][vc_toggle title=”آیا برای ورود سیگار توسط مسافر به داخل کشور محدودیت هایی وجود دارد؟”]بله، مقدار میزان مجاز ورود سیگار برای هر مسافر، یا به اندازه یک باکس ( 200 نخ ) و یا به مقدار 20 نخ سیگار برگ می باشد. ضمن اینکه مقدار میزان مجاز ورود تنباکو برای هر مسافر 250 گرم می باشد.[/vc_toggle][vc_toggle title=”برای واردات قطعی اتومبیل چه شرایطی لازم است؟”]واردات قطعی اتومبیل بعد از سفارش وزارت صنعت معدن و تجارت، با توجه به ماده 8 قانون واردات و صادرات، و اخذ ضوابط فنی و تخصصی نمایندگی خدمات پس از فروش، سازمان محیط زیست و بهینه سازی سوخت و استاندارد، در صورت اینکه اتومبیل نو باشد، با پرداخت هزینه ورودی مجاز می باشد.[/vc_toggle][/vc_column][/vc_row]


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/bazarga7/domains/bazarganifarahani.com/public_html/wp-includes/functions.php on line 5420

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/bazarga7/domains/bazarganifarahani.com/public_html/wp-includes/functions.php on line 5420